Ken je talent

 

en leef je eigen talent!

Allerlei veranderingen beïnvloeden je loopbaan en je leven. Je geeft leiding maar het valt zo tegen. Je rekende op die functie maar die ging naar een ander. Je werkgever is best tevreden, jij weet dat je meer kunt. Wees eens eerlijk tegenover jezelf. Werk je nog met plezier? Of ben je allang uitgekeken op je werk?

Voor je gevoel sta je stil. Je weet niet meer waar je heen wilt of hoe je dat kunt bereiken. Je wilt je loopbaan in beweging brengen, maar hoe?

Stilstaan om vooruit te komen
Om beweging in je loopbaan te brengen, kan het nodig zijn om eerst even echt stil te gaan staan. Bewust stil gaan staan bij jezelf.

Een professionele TMA talentanalyse levert je een goed beeld op van je kwaliteiten, ontwikkelpunten en groeimogelijkheden. Het vergroot je zelfkennis en geeft richting. Je ontdekt verborgen kwaliteiten en definieert beter waar je goed in bent. Door systematisch en analytisch naar jezelf te kijken, krijg je gevoel voor de richting die je uit wil.

Zo pakken we het aan
We helpen je om het beste uit jezelf te halen. Dat doen we door jouw talenten en valkuilen in kaart te brengen met een TMA Talentenanalyse. Na het maken van de analyse bespreken we de uitkomsten uitvoerig in een persoonlijk gesprek. Je krijgt ook een uitgebreide rapportage Indien gewenst kun je aanvullend een coachtraject volgen om je te helpen met je verdere ontwikkeling.

Stel je routeplanner in
Vergelijk de TMA Talentanalyse  maar met het instellen van de routeplanner. Voor je gaat rijden, zoek je uit waar je naar toe wilt en hoe je daar het best kunt komen. Ik steun je daar graag bij. Bel 06 – 835 64 987 of mail joop@kuipercareercoaching.nl.


Sociale media