Joop Kuiper

 

HR is mijn vak en mijn passie. Mijn brede HR (management) ervaring heb ik opgedaan in verschillende organisaties; met name in de zorgsector en de financiële dienstverlening. Na mijn loopbaan in dienstverband heb ik in 2014 de stap gezet naar het zelfstandig ondernemerschap. Sindsdien heb ik vele mensen mogen helpen bij hun loopbaanvragen en heb ik aan HR projecten gewerkt voor de Hogeschool Arnhem/Nijmegen, de Veiligheidsregio Noord-Oost Gelderland en Stichting De Passerel. Mijn CV is op aanvraag beschikbaar.

Mensen zien mij als een persoon die rust uitstraalt en met de nodige zakelijkheid verbinding zoekt en confrontaties ombuigt. Van nature ben een bruggenbouwer maar ook een resultaat-, oplossings- en klantgerichte pragmaticus. Ik ben een doener (‘hands-on’) en zet mensen graag in beweging, letterlijk en figuurlijk. Met enthousiasme en humor.

Mijn motto

Voor een gezonde en succesvolle organisatie is het nodig om te vertrouwen in de deskundigheid en eigenheid van de medewerkers. Medewerkers die gedreven zijn en met plezier naar het werk gaan, presteren beter, zijn productiever en werken beter samen. Dit kan door balans te creëren tussen organisatiedoelstellingen en de inzetbaarheid en wensen van de medewerkers. Verbinden, kennisdeling, zelfsturing en duurzame inzetbaarheid zijn hierin leidend.

Sociale media